Vår 
Aloe vera

Forever Living är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Handlar det om Aloe vera så är vi helt enkelt experterna. 
Allt sedan starten 1978 har vi kontinuerligt sökt med ljus och lykta över hela världen för att hitta de bästa ingredienserna naturen kan erbjuda. Dessa bearbetar vi sedan enligt den senaste vetenskapliga utvecklingen med ett enda syfte: att erbjuda dig och din familj en livsstil i balans. 

Från planta till produkt till dig.

Från det ögonblick då vår Aloe vera planteras i marken tills du har produkten i din hand så kontrollerar vi processen.
Vi äger marken som vår Aloe vera växer på. Våra Aloe vera-plantor skördas och filéas för hand för att komma åt den finaste innergelen från Aloe vera-bladen och ge dig vår högkvalitativa Aloe vera gel. Den bearbetas sedan inom några timmar efter skörd för att behålla färskheten.
Under hela tillverkningsprocessen utför vi över 1,4 miljoner kvalitetstester per år för att säkerställa högsta kvalitet in i minsta detalj. Allt för att kunna garantera att du bara får det allra bästa. Det har resulterat i att vi fått en mängd certifikat och kvalitetsintyg, bland annat bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®. 
Våra Aloe vera-produkter var de första att ta emot det internationella och prestigefyllda certifikatet IASC’s* Seal of Approval – ett bevis på produkternas höga kvalitet och något som gjort Forever Living marknadsledande i världen på Aloe vera. 
 
*The International Aloe Science Council

Om Anita & KIM

Om mig/os: Velkommen til Aloeverahusetnaestved.dk og Aloe4u2 Vi er utrolig stolte over, at være forhandler af de unikke produkter fra Forever og at kunne tilbyde andre samme mulighed, som vi har fået. Fra dag nr. 1 har Forever aldrig gået på kompromis med kvaliteten, hvilket jo gør, at vi i dag har mange trofaste kunder over hele landet. Forever har også i hele perioden haft en 100 % unik tilfredssgaranti i hele 90 dage - selv efter du har åbnet og prøvet produktet. Forever udvider også hele tiden sit sortiment, så vi i dag har produkter indenfor både kosttilskud, hudpleje,makeup og endvidere til dyr - så hele familien kan blive serviceret. Mange er også så glade for produkterne, at de anbefaler produkterne til andre. Til dem er der også en mulighed hos Forever for at at opbygge sin egen forretning i sit eget tempo og når DU har tid. Så har du den rette indstilling og lysten til at ville gøre en forskel - så tøv ikke med at ringe for en uforpligtende præsentation. Det kan måske være den bedste time du har nogensinde har brugt på dig selv. Ring eller mail hvis ovenstående er noget for dig. Har du kontakter i udlandet, er vi i mere end 158 lande. Vi arbejder primært med folk i England, Tyrkiet og Luxemburg. Se vores udenlandske hjemmeside : www.hasbo.flp.com Endnu en gang velkommen Anita og Kim hasbo Senior Managers

Berätta mer!

Vad är du intresserad av?
Produkter Business Båda
Genom att lämna dina kontaktuppgifter tillåter du att vi skickar erbjudanden till dig enligt vår  Integritetspolicy.

Om du gillar Aloe vera så kommer du att älska Forever Aloe Vera Gel ™. Den innehåller inte mindre än 99.7% stabiliserad innergel från högkvalitativ Aloe vera.

  • Innehåller 99.7% stabiliserad innergel från högkvalitativ Aloe vera 
  • Innehåller vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning 
  • Innehåller vitamin C som bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress 
  • Innehåller vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion 
  • Inga tillsatta konserveringsmedel eller färgämnen 
  • Inget tillsatt socker eller sötningsmedel
  • Förpackas i återvinningsbar Tetra Pak
  • Passar för vegetarianer och veganer

Känn skillnaden

Denna sida tillhör en officiell Forever Business Owner
Copyright © 2024 Forever Living Products
x
Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Genom att använda vår webbplats accepterar du vår cookie policy.! More info.